Amerika’yı İlk Müslümanlar Keşfetti

22 Kasım 2014 tarihinde tarafından eklendi.

Amerika’yı keşfetme konusu  hakikaten çok önemli bir konu. Acaba Amerika’yı ilk kim gördü, kim kıta üstünde ilk turunu attı. Evet her şeyin dört dörtlük olduğu; terörün, vahşetin, açlığın, yolsuzluğun, adaletsizliğin OLMADIĞI bir dünyada bu konu bir ekmek kadar, aş kadar, iş kadar, adalet kadar, önemli. Önemli olmazsa dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimize üstüne basa basa bu konu bu kadar net anlatılır mı. Şimdi artık Amerikalılar gerçeği öğrenmiştir  ve sıra Müslüman olmalarını beklemekte.

Amerika’yı ilk Müslümanlar keşfetmişken deyim yerinde ise Mevzu bu kadar elzem ve önemli iken  ve dahi gündem açılmış iken şunları da sormak lazım.

-Avrupa’dan ve daha birkaç yüzyıllık yeni keşfedilmiş Amerika’dan 100 yıl sonrasında ilker şartlarda bir Madende 300 kişinin ölümüne sebep olan ihmaller zincirini ilk bizler keşfettik.

 -Onlarca imparatorluk kurmuş bir milletin destanlar yazan ordusunun askeri, elinde silah beklerken Kafasına çuval geçirilen İLK MİLLET BİZ OLMUŞUZDUR.

-Yolsuzluk dosyası harf sırasına göre listelenmediğinden meclis gündemine 2 yılda getiremeyen meclis bizim İLK BİZİM MECLİSİMİZ’dir. Devlet ve milletin malının hesabının sözde dahi olsa konuşulamaması bir alfabetik harf sırasına uygun olmamasını Hukuk Literatürüne ilk biz geçirdik.

-Dünyanın en büyük terör örgütünün liderine, dört duvar arkasında Uluhiyyet sıfatı vererek devlet erkanını bebek katilinin önünde Pazarlık ettiren o büyük Millet bizleriz.

-Yardım etmek için yanıp tutuşan çok DAHİ iş adamları, Ayakkabı kutusu içinde milyonlarca doları  dünyanın sayılı bankalarından birinin müdürüne Pizza siparişi teslim eder gibi veren kişiler ve bunu çok dahice bir yöntemler doğru bulan İLK MİLLET bizleriz.

-Yargıtay seçimlerinde bizimkiler kazanmazsa seçimi kabul etmeyeceklerini, kendilerinin kazanması durumunda bunu  seçimin zaferi olarak ilan eden Demokratikler de bizleriz.

-‘’Yatak odamıza kadar dinlemişler, Milli Güvenlik Toplantılarımızı dinlemişler’’ diye sabah akşam PARALEL dinleme söylemlerine karşın ALMAN gazeteleri sürmanşetten Alman İstihbaratının kendilerini nasıl dinlediklerini günlerce açıklamaları, Politikacıların söylemlerine ve Avrupa da bizi dinlemeyen devlet kalmamış olmasına rağmen yine halka dönüp beni Paraleller dinledi diyerek komikleşen siyasiler BİZLERİZ.

-Dün övmekten bitiremedikleri kitleleri; gemicikleri, villaları, madenleri, tırlarla aklanan paraları, silahları ortaya çıktı diye Afrika’nın en ücra köşesine kadar gidip kapatın bu okulları diyen ve bu sayede binlerce ithamdan Pürü pak çıkan yada çıktığını zanneden tek Millet Bizleriz.

-Bir günde sorgusuz sualsiz 6 bin zeytin ağacını KATLEDEN bir iş adamına karşı tek kelime yorum yapmayan bir iktidar BİZİM İKTİDAR’ dır.

-Madencinin dramatik ölümünden değil babasının yırtık kara lastiğinden dünyaya rezil olduğunu düşünen ve yepyeni bir Kara Lastik hediye edilerek gönül rahatlığına kavuşan idareciler bizim idarecilerdir.

Sahi gökyüzünde süzülen Ay’ı ilk kim fark etti. Bence biz Müslümanlar. Ey siz Amerikalılar; Ay’a ilk ayak basan millet olabilirsiniz ama unutmayınız ki sizden önce o nur halkasını biz görmüştük. Çünkü Güneş ilk doğudan battığından  Ay’da önce doğuda doğmuş olacaktır.

Evet güzel ülkemde artık, doğru, yanlış, haklı haksız, hırsız yada namuslu gibi binlerce kavramlarımız yok artık. Tek kelime var. Ya bizdensin, ya paralelci.

Sonsöz: Unutmayınız, yeni gündemler sonucunda  Halkın hafızası birçok şeyi unutabilir.  Ama Hakkın Hafızası zerre miktar dahi olsa hiçbir şeyi unutmaz ve unutturamazsınız

                                 İyi ki, her şeyi hakkıyla bilen Allah var, İyi ki ilahi adalet var.

 

EŞREF AY

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Şu Sayfamız Çok Beğenildi
Betimleyici Anlatım